keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Mömmöjä ja mörköjä.

  Kuulemma Mia Mari Johanna glamourisesti on saanut laillisia "mömmöjä" itselleen ja vielä vetelee muuta samankaltaisia sekäkäyttäjien suosikkeja.  Eipä kyllä taida olla lasipöydillä "viivoja" . . . Kuten kerran erehtyi vetäisemään yhden keikan päätteeksi. Talkkia savolaiseen perunanenäänsä, siitä juttua siitä raskaassa rikostutkinnassa olevassa paljastuskirjassa.

  Talkkari voi nyt kertoa yhden episodin yhdestä managerista, joka yritti ostaa Lyrica- nimistä ihmelääkettä.
  Ao. henkilö on ollut jopa keskustapuolueen kunnallisvaaliehdokkaana, sekä ollut perustamassa ja johtamassa Suomen ainoata naispuoleista rikollisjengiä:  Woman`s MC:tä . . . joilla ei ollut edes varastettuja skoottereita katteeksi MC- liitettä käyttääkseen.. Siis kyseessä on itse Jarna Leskelä- Kervinen yms. yms.  Tuo Aerton morsian aikoinaan . . .

  Talkkari on kuullut audenttisia puhelinnauhotteita, missä Jarna yritti ostaa Lyrica- tabletteja kappalehintaan X.  Kun myyjä alkoi epäröimään, niin hinta pomsahti välittömästi tuplaksi ja olisi oikein tultu noutamaan . . .  Mitä pidemmäksi meni ns. ostoyritys, niin sen agressiivisempaa tyyli oli.. Jossain vaiheessa äänessä oli myös Mia Mari Johanna itse, tarjoten todisteeksi itselleen kirjoitettua reseptiä. Sattumoisin ao. lääkkeen käyttöä valvotaan ja x- määrä pillereitä täytyy kestää y- ajan, ennenkuin saa uuden.

  Ao. henkilö kumminkin ei katsonut soveliaaksi alkaa mihinkään kauppaan, olisi hinta kivunnut miten ylös tahansa, otti ja vei apteekkiin ne hävitettäväksi. Näet ao. lääke ei sopinut muun lääkituksen kanssa, joten se siit.
  Vielä noin viikon ajan, tosin vähenevään tahtiin soittoja tuli . . . Kunnes feikkimyyjä kyllästyi ja vaihtoi numeroaan.
  Yksi epätoivoinen yritys oli tarjota ns. kaupan päälle Tollukkatanssijoiden- monivärijulistetta, itse Mia Mari Johanna Tukiaisen glamourisella singerauksella.