lauantai 1. marraskuuta 2014

Halloweenin jälkeisiä . . .

  On taas sitten amerikkalaisperäisesti kaupallistetun juhla ohi päästy . . . Talkkari vaan sivuutti kyseisen juhlan osallistumalla ns. hiljaiseen mielenilmaisuun internetin ihmeellisessä maailmassa, julkaisemalla profiilissaan jonkun alkomahoolin etiketin.

  Maailmalla myös on näyttävästi juhlittu tätä kaupallisuutta ja lienee teemalla, mitä mauttomampi- sen parempi ja taatumpi julkisuus . . . ei sen puoleen, täällä pohjolassa Lomanin Teukalla lienee mauttomin Halloween- asu . . . kera sulhasen / morsiammen . . . Ota nyt siitä sitten selvää . . .

   Quasimodo ei tarvinnut eilen tarvinnut mitään reksiviittaa juhliessaan eilen . . . Ei sen puoleen glamourisesti Mia Mari Johanna Tukiainen:kaan tarvinnut uhrata kolikkoakaan juhla- asuun tai mahatavan muodottomaan ulkomuotoonsa, eli salainen Hello Kitty- meikkipussukka ei keventynyt ollenkaan tähän ulkomuodon muuttamiseen . . . Tosin lienee pitäisi niitä pohjimmaisia kilinkejä pöyhiä, ettein ihan homeeseen mene . . .
  Tosin vaikka rahaa olisi, että ranteet rutisivat, niin ihmeitähän tehdään hetkessä, mutta mahdottomien tekemiseen menee enemmän aikaa . . .

  Epätodennäköisesti Mia Mari Johanna ei kunnioita tätä päivää . . . Pyhäinpäivää, jolloin muistelemme poisnukkuneita rakkaitamme.