torstai 14. marraskuuta 2013

Tapaus Ahde osa: 2

Talkkari kirjoitti tapauksesta katsomatta edes kristalliseen palloon ja kumminkin sitten se tuli sitten esille :

perjantai 13. syyskuuta 2013


Tapaus Ahde . . .

  Viimeisimpänä Ahteen dynastian "kommellukset" ovat alkaneet tulla tiensä päähän, sillä Hilkka Ahteen työpaikkakiusaaminen siirtyy oikeuden puntaroitavaksi. Hilkka jätti yrityksensä Hilma Oy:n konkurssihakemuksen samana päivänä kun hänen valintansa AKT:n tiedotusosastolle julkistettiin, eli jotain "järjestelyjä" suomalaispoliittiseen tyyliin oli tehty . . .
  Tai sitten perheystävien kesken ollaan sovittu . . . jotain. Vai onko kyseessä ollut jonkinmoinen . . . salasuhde ? Ja sittemmin tullut "ryppy" suhteeseen  . . . tunnetuin ja värittynein tuloksin.

  Tosin jos / kun näin on tapahtunut, niin Ilkka Kanerva oli yrittänyt ottaa oppia, mutta homma kaatui kristillis- eroottisen tanssijattaren  (Mia Mari Johanna Tukiainen) epäkorrektiin käyttäytymiseen . . . Kas kun Mia Mari Johannalla ei ole eikä varmaan tule, sellaista pelisilmää hoitaa salasuhteita . . . kuin "paremmat piirit" niitä tuppaavat hoitamaan. 

  Aviomies Mattihan sai kenkää vähän samanlaisesta "jutusta" . . . naispuoleiset työntekijät Veikkauksessa syttivät ahdistelusta . . . Ja senkin jälkeen Matti on vähän tehnyt "tuhmaa" . . . 2007 eduskuntavaalien rahoituksessa oli ns. pientä klappia, sillä eihän Matti kunnon poliitikkona voinut paljastaa saaneensa vaalirahoitusta Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistykseltä 10 000 euroa, jotka kierrätettiin Oulun työväenyhdistyksen kautta.

  Pariskunnan yksi lapsista, Juha-Matti "Jussi" Ahde on myös tutustunut oikeuslaitokseen ja saanut tuomion, tosin sakkotuomion huumausaineiden käytöstä. Ja toki pintaliitäjien tyyliin, "Jussi" nuuskasi kokaiinia ( "vetävänsä kokaa nokkaan" -kuten itse asian suureellisesti ilmoitti) . . . jonka joku oli tuonut maahan perseessään . . . perseelle meni sekin juttu . . .

 Ja kuten Talkkari onkin uumoillut (osan) tästä jutusta, niin ei enään puutu kuin se lopullinen "sinetti" tästä "suhteesta" . . .
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013091417487432_uu.shtml

  Varmaan osassa 2.1 sitten oikeudessa kuullaan, myös seksuaainen viritelmä . . . Sekä miten alihintaan vuokrattu asunto "hoidettiin"   . . . Lienee se kuuluisa VISA on vinkunut . . . vai karva- sellainen . . . karvoilla tai ilman . . . Vai onko vain Hilkka nyt alkanut "vinkumaan" jälkitäteen . . .

Toteamuksia: 

  Ja nyt kun on oikeutta käyty, niin Räty väittää ettei ole vastaanottanut . . . "pesää" vaan kieltäytynyt kunniasta:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288620728441.html
   Sana vastaan sana siis, ellei sen pidemälle ole kerta menty . . . Ahteen perheessä on ns. harrastettu vapaata avioliittoa . . . Sitä tukee vahvasti ellei murskaavasti,  Matti- pojan sekoilut Veikkauksessa ja Hilkan seisominen kohun aikana Matin rinnalla. Normimuija olisi jättänyt äijän samantein . . .