keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Greenpeace, rules ? ? ?

  No, ainakin yksi viherpipertäjä hallituksessa on ja lienee vielä räkä vähintäänkin roiskuen, vähän hämäräperäisen järjetön vankkumaton kannattaja . . . itse vihreiden ministeri Heidi Hautala.

  Ensinnäkin Greenpeace:n ajatus ja idea on Talkkarikin mielestä ihan hyvä, mutta . . . henkilökemioista yms. syistä johtuen, ns. paska levisi käsiin . . . ja tässä muutama linkki asiaan:
Esim: Vuonna 2005 järjestö sai lahjoituksia yhteensä 169,6 miljoonaa euroa . . . Rahan jaosta muun maailman ja amerikan välillä ei ole tietoa Talkkarillakaan, mutta suurin osa lahjoituksista tulee muualta, kuin Yhdysvalloista. Sillä "ryppy rakauteen" tuli kultaisella 70- luvulla: Talkkari lainaa Wikipediaa:

  1970-luvun lopulla ympäri maailmaa oli alkanut muodostua jokseenkin autonomisia Greenpeacen paikallisryhmiä. Pohjois-Amerikassa paikallistoimistot kinastelivat keskenään, sillä monet toimistot eivät halunneet toimia Greenpeace Foundationin ja sen pääsihteeri Patrick Mooren alaisuudessa. Mururoan atollin tapahtumien jälkeen McTaggart oli siirtynyt Eurooppaan käymään oikeustaistelua Ranskan valtiota kohtaan ja päätyi myös kehittämään Euroopan paikallistoimistojen yhteistyötä. Lopulta vuonna 1979 David McTaggart ratkaisi erityisesti pohjoisamerikkalaisten paikallistoimistojen välisen pattitilanteen perustamalla Hollantiin Greenpeace Internationalin ja järjestämällä organisaation hallinnon uusiksi.

  Toki kyseinen kirjoitus ei välttämättä ole kiiston, mutta varmasti ja taatusti oikean suuntainen. Talkkari onkin tässä pohtinut, että ideologistit ovat alkaneet tavallaan riidella "rahastakin" kaiken muun sälän lisäksi, idelogiaa unohtamatta . . .

  Mutta, itse ministeritason hölmäilyyn asian tiimoita . . . Heidi Anneli Hautala, tuo jo vaihdevuosien kuumien aaltojen ohittanut . . .vanha naiseksi juuri tunnistettava (passi). On ennenkin ministeri Hautala ennenkin vain "ihan vähän" mokaillut . . . Maaliskuussa 2013 julkisuudessa esitettiin väitteitä, joiden mukaan Hautala olisi teettänyt kotonaan oviremontin maksamatta työstä pakollisia eläkemaksuja ja toki pimeästi sekä myöhemmin maksaneensa kotiaan siivonneelle Tšetšeenipakolais- naiselle suoraan rahat käteen . . . ja toki hyvää hallintotapaa ja ministerin nuhteettomuutta noudattain. Sekä kun ministeri Hautala oli vielä, siis oli  jäsen harmaan talouden vastaisessa ministerityöryhmässä. Sentään ymmärsi erota . . . ihan naurispellon aita päässyt nauramaan täysillä.

  Mutta viimeisimmän jälkeen "hauskuuden" kaiken kansalle yrittää nyt selitellä tapausta, jossa nämä väärin johdetut "hihhulit" yksiselitteisesti rikkoivat lakia, mutta "puunhalaajan" päättelyn mukaan piti toimiman:
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013100917587036_uu.shtml

  No. kansa saa mitä on halunnut viime vaaleissa, ja toivottavasti seuraavissa vaaleissa kansan muisti pelaa . . . sillä on se jopa joskus pelannutkin . . .