keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kansliasta kuultua ja luettua . . .

  Kas melkein oli mennä ohi Talkkarilta:kin, että tänään on saatavilla kansiapäätös Mia Mari Johannan, tuon "naisen" joka ei edes osaa lyödä (valan velvoittamana todistanut) Helsingin oikeudenkäynnistä. Kiitos siitä kuuluu täysin talkkarien salaseuran salaiselle agentille.

   Ja miksi sitten entisestä asiamiehestä on tullut sitten agentti ? ? ? Asiamiehen roolissa piti mm. kilometrikorvauksia, niin agentien sopimuksissa ei sellaisia ole olemassa, sekä näiden tiettyjen seuraamisessa on aina jokin vaarallinen elemetti odotettavissa . . . ja kun vielä mukana pyörii Woman`s Mc (ilman moottoripyöriä) 1% perustaja ja puheenjohtaja . . . Ja kaikkia aseitakin on kuulemma saatavilla . . .

  Lyhyesti virsi on kaunis ja tuomari on suuressa viisaudessaan päättänyt seuraavaa kansliatuomiossaan : Mia Mari Johanna Tukiainen on tuomittu korvaamaan Aerto Lansmalle rahaa 2:sta pahoinpitelystä 700 euroa, sekä rikkana rokassa on vielä virkamiehelle tehty haitanteko ja vankeutta tulla tupsahti glamourisesti 45 päivää EHDOTTOMANA. 
  Arto Lansman: ei tuomiota mistään . . .  Eli, Mia Mari Johannan hakema tuomio, ei toteudu kuin hänen laalaa- maassaan . . . Toki hovin tuomiota odotellessa . . .

  Talkkari palaa vielä asiaan, muista korvauksista yms. veromaksajien maksettavaksi jäävistä kuluista.

Mutta kumminkin edelleen kaivataan allekirjoituksia tähän (nytkin) erittäin glamouriseen ja ajankohtaiseen adresiin . . . .
http://www.adressit.com/johanna_tukiainen_yhdyskuntapalveluun__eika_vankilaan