maanantai 10. kesäkuuta 2013

Splash ja muista roiskaisuja . . .

  Ja taattuun tapaan, kun Talkkari rappaa niin silloin myös voi vähän roiskua. Kaikessa yksinkertaisuudessaan eräät " julkkikset" eivät voi olla poissa parrasvaloista, ei mistään hinnasta. Ja kansahan "saa" ketä on ns. pinnalla.

  Anni Uusivirta:
Vain Miss Suomi 2011 lehdistön ihannetyttö, lentoemäntä, malli sekä juontaja. Ei sentään "hankkinut matkamuistoa" Abu Dhabissa poikaystävänsä kanssa. Viidakon tähtösten voittaja, sekä Splash- kilpailijatar. Ei silikoneja . . . eikä toistakseksi ole löytänyt SM- liigatasoista poikaystävää . . . ja vain hieman lihonut.

  Sara Sieppi:
Miss Suomi 2011, kun Pia Pakarinen luopui kruunusta. Ei silikoneja. Myös hupihyppelyohjelma Spalshin osallistuja. Ei ole vielä onnistunut hankkimaan jääkiekkoilijaa poikaystäväksi, vaikka tyrkytti itseään Mikael Granlundille Leijonien MM-turnauksen päätösillassa 2012, eli jäin ilmaveivi näkemättä . . . kahden kesken.

  Marttina Aitolehti (ent. Kortelampi, Aitolehti-Eerikäinen
Voitti Kalenterityttökisan 2001 ja edusti Suomea kansainvälisessä Miss Hawaiin Tropic -kilpailussa. Koulutukseltaan hän on parturi-kampaaja-maskeeraaja. Silikonit ja pullahti julkisuuteen lopullisesti, kun "jäi kiinni" lyhyestä salasuhteestaan jalkapalloilija Eremenko nuoremman kanssa, siis melkein aito salarakas. Ja loppu onkin sitten ollut pelkkää legendaa . . . pinnalla, millä hyvänsä . . . .

  Ja kilpailun ulkopuolelta peliin Talkkari on valinnut "mustan hevosen" . . . .

  Maria Junger (ent. Matthes, o.s. Elo) 
Vielä ei ole taidettu heittää kirvestä kaivoon tulevan ex- puoliso Mikael Jungerin ( mm. kansanedustaja, YLE:n ex- pääjohtaja, SDP:n entisen puoluesihteerin) kanssa. Lehtijuttuihin viitaten ja vanhan sanonnan mukaan: Siitä puhe, mistä puute . . . seksistä. Mutta jotain säpinää . . .
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288567731833.html
Kaunis, mutta muutoin mitäänsanomaton "julkkis" vaikka YLE:llä onkin töissä.

  Talkkari päivittää vielä joitain julkkiksia, kunhan tästä tarjonnan runsaudesta saa jonkun tolkun . . . Tukiaisten sisarruksia ei tule tähän juttuun . . . Menee liian glamouriseksi.