tiistai 6. marraskuuta 2012

Kanarian matkaa pukkaa . .

  Johan on kummia yhteensattumia, sillä Tukiaisista se tuhdimpi on Kanarialla ns. esiintymässä melkein Michelin tähden ellei useamman melkein saaneessa soittoruokalassa ja kas kummaa, samaan suuntaan on tunkemassa myös Keskustapuolueen piirien pomot "lomalle".
http://yle.fi/uutiset/sipila_kanarianmatkaan_ei_kayteta_puoluetukia/6364530

  Voi olla, että jos eivät ole samalla saarella niin melkoista muna- ravia suuntaavat kohti lentokentää ja suuntaavat katsomaan sitä suurta Glamourisen barbimaista nauhatanssia, johon on lähestyvän joulun teemaan liittyen itse suuruus ollut lihotuskuurilla.
  Ja kun on kyseessä maanviljelijöistä ja sikatilojen omistajista, niin vähän rouheampikin ohjelma varmaan käy heille.On siinä monelle oman tuotantolinjansa mm. lypsy- sika- siitostuotantotilan isännälle runsainmitoin katseltavaa ja kotona vaaleanpunaista kerrottavaa.

  Mutta, ettei kaikki olisi ihan täysin täydellistä, niin yksi on joukosta poissa . . . Hello Kitty tuhkimo Julia. Tuuraja tosin ei rintavarutukseltaan vastaa aitoa tols- tanssijaa, mutta kun yleisö on suomalaiskansalliseen tapaan tai varsinkin "esityksestä" johtuen vetäissyt kaatokännit, niin transulipuppeli hovikampaaja töröhuuli menee täydestä, kuin väärä raha.

  On sentään jotain tapahtunut Glamourisen nauhatanssijan show- elämässä Kanarialle. Päässyt esintymään karvalakk karaoke"ravintola" Tiffanysta suoraan ja lie suurimmaksi kliimaksiksi jääväksi tällä reissulla, eli hiukka fiinimpään ruoka- ja viihtymisravintola Amigoon. 
  Mutta onko sattumaa vai mitä, seitsämännessä taivaassaan mainitsee hotelli Neptuno ( tuhnun tekstin mukaan: Neptunus 4 ) sijaitsee näiden juottamoiden vastapäätä. Talkkari kun on perustellinen, niin paljastui että kyseinen hotelli ( kansainvälinen luokitus tuntematon )  ei salli alle 18 v- vieraita . . . siis tuntien ja tietäen showtollukan ensistä elämää, niin  . . . Jos on vientiä niin tarjontaa lie löytynee . .