torstai 4. lokakuuta 2012

Maajussille morsian, kaikki on mahdollista.

  Talkkari huomasi kalenteria katsoessaan ja telkkaria tiiratessaan, että on aika kohta katselemaan ohjelmaa maaseudun naispulasta. Toisaalta ohjelmassa on nähty myös naispuoleisia jusseja, mutta lie eivät sentään mitään transuja, niin missä luuraa tasa- arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen ? ? Olisi vähän niinkuin profiilin paikkaamisen aika tällä(kin) turhakkeella.

  Tämä tosi- tv on ihan kotimasta perua ja maailmallekin lanseerattu, peräti 12:sta maahan. Sentään ei ihan amerikkoihin asti, vaikka taatusti olisi tarvetta.
http://www.stara.fi/2012/09/19/maajussi-raiskasi-minikokoisen-aasin/
Olisi siinä Romero:llakin ollut tuhannen jos toisenkin taalan paikka löytää morsian tai peräti vaihtaa alaa aikuisviihteeseen. Suomessa ainakin yksi morsian ehdokas vuonna 2011 ( Jenni ) on vilautellut ja venytäyttänyt sisäkumiaan jossain elävissä kuvissa ja nimikin oli lienee aiheeseen sopiva: Pornotähdelle morsian.

  Talkkari on muutaman kerran kokenut aidon säälin tunteen, kun peräkammarin pojalle on tullut vain muutama kirje ja siinä äidinpoika kyynel silmässä kommentoi huonoa flaksiaan. Eihän pojassa ole vikaa Talkkarin mielestä, vaan vaan vanhemmissa miten ovat kasvattaneet ja varsinkin syy on tainnut olla pojan äidissä. Kuinkakohan monesti on kyökkipiika kohonnut talon emännäksi antautumalla salskealle nuorelle tulevalle isännälle ja saanut jalkansa tai siis tarkemmin tuheronsa parempien vällyjen väliin tällä tavoin.

  Talkkari on vähän tuumaillut ohjelman uutta nimeä, sillä tämä vanha tuntuu jo hieman väljätäneeltä ja onhan sitä esitettu sentään vuodesta 2006 alkaen. Ja samalla voisi formaattiakin muokata nykyaikaisemmaksi.
  Maajussille salarakas, Maatalousyrittäjän yritys saada puoliso latoon, tässä muutama ehdotus mikä välähti mieleen kun mennä viikonloppuna tuli korpikuusen kyyneliä maisteltua. Samalla muutaman tutun kanssa tuumittiin formaatin muokkaamista, eli listattiin ehdokkaita. Joukkoon toki kuuluisi Matti the etukeno Nykänen (  naispuoleisille ), Kalinaisen Henna, pari BB- typykkää menneitä vuosilta ja takuuvarmana katsojaluvut pilviin nostattajana ( vain yhden jakson verran ) Glamourisen painoiset Tukiaiset. Julia lienee alkaa melkein olemaan normipainossa, toisin sitä ei voisi kyllä päästää lavatansseihin kun ei ole rytmistä mitään tietoa. Mutta itse Tuhnu . . . eihän sitä voi haukkua tai väittää lihavaksi hyvällä tahdollakaan, vaan ihan totuudenmukaisesti läskiksi. Olisi siinä jollain sikafarmarilla ihmettelyä, kun pitkän illan jälkeen heräisi Tuksun vierestä. Pohjanmaalla lienee kolli varmaan tokaisisi, menehän emakko siitä takaisin sikalaan.